DB d.o.o. OPLATE & SKELE
DB d.o.o. OPLATE & SKELE, Rugvička bb, p.p.12, HR-10370 Dugo Selo, CROATIA / Tel: +385 91 400 4000 / Fax: +385 1 2047 583 
PROIZVODNJA

  Razvoj proizvodnje ostvaren je kroz proizvodni program na suvremenim linijama za metaloprerađivačku djelatnost. Da bismo ostvarili pravu kvalitetu i sigurnost naših proizvoda, surađujemo sa stručnjacima za sigurnost iz djelokruga skelskih konstrukcija i oplatnih tehnika, uz opsežnu kontrolu putem laboratorijskih ispitivanja i praktičnih testova.

više   
PRODAJA

  U našoj ponudi se nalazi veliki izbor proizvoda vlastite proizvodnje i proizvoda renomiranih svjetskih tvrtki koje zastupamo u prodaji. Nudimo širok izbor brzomontažnih i pokretnih skela, skelskog pribora, zidne i stropne oplate, oplatnih ploča, drvenih nosača i kranova.

      NOVI katalog 2010. (2 MB)
više   
NAJAM

  U skladu s Vašim potrebama. u našoj ponudi se nalazi brzomontažne, cijevne i univerzalne fasadne skele, te zidne i stropne oplate raspoložive za najam.
  Najam nudimo na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili sezonskoj (dugoročnoj) osnovi, a uz najam pružamo i uslugu montaže i demontaže.

više   
Proizvodni pogon skela i oplata
Transport građevinske oplate
Najam i montaža skela
RABLJENE SKELE I OPLATE

 Osim proizvoda iz vlastite proizvodnje, nudimo Vam i veliki izbor rabljenih skela i oplata renomiranih svjetskih proizvođača.

 Rabljene skele s priborom:
 (Layher, Plettac, Graf, Ringer, Kern i dr.)

Rabljene skele Layher, Plettac, Graf, Ringer, Kern i druge

 Rabljene oplate s priborom:
 (DOKA Framax i PERI Trio)

Rabljene oplate Doka Framax, Peri Trio, Hunnebeck, Noe, i druge
Copyright, DB d.o.o. OPLATE & SKELE, 2009.